Som servering til et glas vin – som en velkomstsnack, til tapasbordet, til buffeten osv. er disse butterdejssnack med ost og cocktailpølser super lækre, sprøde og nemme at lave.
Butterdejssnack med ost og cocktailpølser
Ingredienser
- 1 plade butterdej fersk
- 16 stk cocktailpølser
- 200 g flødeost, naturel
- 1 bundt purløg
- salt og peber
- 1 æg sammenpisket
- sesam til pynt
- birkes til pynt
Sådan gør du
- Smør putterdejen med flødeost – helt ud til kanterne
- Klip purløg og fordel hen over al dejen
- Kværn salt og peber ud over
- Skær pladen i 16 trekanter
- Lig en cocktailpølse på hver i den brede ende af hver trekant og rul sammen til spidsen
- Lig alle 16 på en bageplade med bagepapir og pensl dem med sammenpisket æg
- Drys med sesamfrø og blå birkes
- Bag dem v/180 grader (alm) i ca. 20-22 min. til de er flotte gyldne.
- Kan serveres med det samme, hvor de også er allerbedst.