Muffins med marcipan og chokolade

I dag skulle jeg mødes med kolleger til en travetur rundt om skovsøen – super godt med lidt social samvær – i det fri og med god afstand.
Vi havde aftalt at købe coffee-to-go på mødestedet, men jeg blev enig med mig selv om, at jeg godt lige kunne nå at bage en portion muffins i min middagspause, så jeg kunne ha en med til os hver.

Mums de blev gode – svampede og lækre.

De blev pakket ned i hver sin papirspose-to-go.
Op på cyklen og afsted – det var skønt med en travetur og en snak med dem alle.

Muffins med marcipan og chokolade

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Antal 12

Ingredienser
  

  • 250 g smør
  • 250 g sukker
  • 100 g marcipan
  • 4 æg
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • ½ dl mælk
  • 150 g chokolade Jeg har brugt små chokoladeknapper fra Odense Marcipan

Sådan gør du
 

  • Pisk smør og sukker blødt.
  • Riv marcipanen og tilsæt det
  • Pisk æggene i et af gangen og pisk.
  • Vend mel og bagepulver i dejen med en dejskraber
  • Tilsæt mælk og chokolade og rør det hele godt sammen.
  • Fyld dejen i muffinformene (fyld dem max 2/3 op)
  • Bag dem ca. 25-27 min. ved 175° (alm.)
  • Lad dem køle af på en bagerist

2 thoughts on “Muffins med marcipan og chokolade

  1. Vær venlig at læse hele opskriften igennem. Der er fejl i den hvad æggene angår. ☹️☹️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering