Min mand har købt paniniplader til vores Tefal Snack Collection, hvorfor der var et ønske om, at jeg bagte paninibrød. De er super lækre, nemme at lave og smager godt. Jeg fryser dem ned, og så er det nemt at tage en op når sulten melder sig.
Paninibrød
Equipment
- Røremaskine
- Kagerulle
Ingredienser
- 3 dl Mælk
- 5 g Tørgær eller 20 g frisk gær
- 2 tsk Sukker
- 60 g Smør
- 1 tsk Salt
- 600 g Hvedemel
Sådan gør du
- Lun mælken
- Tilsæt gær og sukker og lad det stå i ca. 10 min. til gæren er aktiveret
- Smelt smørret og lad det køle af
- Hæld alt sammen i røremaskinen og tilsæt melet.
- Ælt dejen 10 min. ved medium hastighed og 5 min. ved høj hastighed, til dejen er enartet og glat.
- Vej dejen og divider med 8. Vej 8 klumper af og tril til boller.
- Rul alle boller flade, til ovale brød med en kagerulle (1/2 cm tykke) og fordel dem på 2 bageplader med bagepapir.
- Lad brødene hæve ca. 2 timer, tildækket, til de er blevet dobbelt så tykke.
- Bag hver plade v/175 grader i ca. 20 min. til paninibrødene er flotte gyldne. Lad dem køle af på en rist.