Ferreo Rocher ostekage

Vellykket leg med flødeost, nutella og Ferreo Rocher resulterede i denne lækre kage <3

En kiksebund som når jeg laver cheesecake. Fyld af flødeost, vanilje-flødeskum og stykker af Ferreo Rocher. På køl i nogle timer og dernæst afsluttes herligheden med et lag flydende nutella, hakkede hasselnøder og halve Ferrero Rocher – og så på køl igen. Mums <3

Ferrero Rocher ostekage

Antal 6

Equipment

  • El-pisker
  • Springform (20 cm)
  • Kageplast

Ingredienser
  

  • 150 g Digestive
  • 70 g Smør
  • 250 g Flødeost naturel
  • 45 g Flormelis
  • 1,5 dl Piskefløde
  • 1/2 tsk Vaniljepulver
  • 8 stk Ferrero Rocher
  • 20 g Hasselnødder
  • 200 g Nutella

Sådan gør du
 

  • Knus kiksene (jeg putter dem i en 8 L frostpose og knuser dem ved at rulle frem og tilbage henover med min kagerulle – kan også knuses i foodprocesser).
  • Smelt smørret og rør det sammen med de knuste kiks.
  • Fordel kikse-smørblandingen i en 20 cm springform hvor du har spændt et stykke bagepapir ud over bunden. Pres kikse-smørblandingen godt og glat med bagsiden af en ske, så bunden bliver glat og jævn.
    Sæt bunden på køl
  • Pisk flødeost og flormels godt sammen i en skål med en el-pisker.
  • Pisk fløde og vanilje sammen i en anden skål, med en el-pisker til flødeskum.
  • Bland flødeskummet i osteblandingen med en dejskraber.
  • Skær 4 Ferrero Rocher i kvarte og bland det i oste-fløde blandingen.
  • Placer kageplast rundt langs kanten af springformen.
  • Fordel blandingen oven på kiksebunden. Sørg for at glatte overfladen så godt du kan, og sæt kagen på køl i ca. 4 timer.
  • Varm nutellaen forsigtigt op i en gryde ved middel varme – pas på den ikke brænder på.
    Hak hasselnødderne og bland halvdelen i nutellaen og lad det køle af før den hældes over kagen.
  • Skær de sidste 4 Ferror Rocher midt over og pynt kagen med disse + resten af de hakkede nødder.
    Sæt kage på køl i min. 6-8 timer og gerne til næste dage.

2 thoughts on “Ferreo Rocher ostekage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering