Vellykket leg med flødeost, nutella og Ferreo Rocher resulterede i denne lækre kage <3
En kiksebund som når jeg laver cheesecake. Fyld af flødeost, vanilje-flødeskum og stykker af Ferreo Rocher. På køl i nogle timer og dernæst afsluttes herligheden med et lag flydende nutella, hakkede hasselnøder og halve Ferrero Rocher – og så på køl igen. Mums <3
Ferrero Rocher ostekage
Equipment
- El-pisker
- Springform (20 cm)
- Kageplast
Ingredienser
- 150 g Digestive
- 70 g Smør
- 250 g Flødeost naturel
- 45 g Flormelis
- 1,5 dl Piskefløde
- 1/2 tsk Vaniljepulver
- 8 stk Ferrero Rocher
- 20 g Hasselnødder
- 200 g Nutella
Sådan gør du
- Knus kiksene (jeg putter dem i en 8 L frostpose og knuser dem ved at rulle frem og tilbage henover med min kagerulle – kan også knuses i foodprocesser).
- Smelt smørret og rør det sammen med de knuste kiks.
- Fordel kikse-smørblandingen i en 20 cm springform hvor du har spændt et stykke bagepapir ud over bunden. Pres kikse-smørblandingen godt og glat med bagsiden af en ske, så bunden bliver glat og jævn.Sæt bunden på køl
- Pisk flødeost og flormels godt sammen i en skål med en el-pisker.
- Pisk fløde og vanilje sammen i en anden skål, med en el-pisker til flødeskum.
- Bland flødeskummet i osteblandingen med en dejskraber.
- Skær 4 Ferrero Rocher i kvarte og bland det i oste-fløde blandingen.
- Placer kageplast rundt langs kanten af springformen.
- Fordel blandingen oven på kiksebunden. Sørg for at glatte overfladen så godt du kan, og sæt kagen på køl i ca. 4 timer.
- Varm nutellaen forsigtigt op i en gryde ved middel varme – pas på den ikke brænder på.Hak hasselnødderne og bland halvdelen i nutellaen og lad det køle af før den hældes over kagen.
- Skær de sidste 4 Ferror Rocher midt over og pynt kagen med disse + resten af de hakkede nødder.Sæt kage på køl i min. 6-8 timer og gerne til næste dage.
Hejsa. Hvor meget nutella skal der i? Syntes ikke jeg kan se det 🙂
Ups – undskyld. 200 g. Har opdateret opskriften.
God fornøjelse.