En lækker blød og svampet marzarintærte – som tager max 15 min. arbejdstid i køkkenet og resten af tiden klarer ovenen – lyder det tiltalende?
Opskrifterne her på mit site er nemme opskrifter der ikke tager vanvittig lang arbejdstid – her kan alle være med.
Det skal være nemt og lækkert!
Mazarintærte
Ingredienser
- 125 g marcipan
- 125 g smør
- 125 g sukker
- 3 æg
- 45 g mel
- 100 g chokolade
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 grader (alm)
- Pisk marcipan, sukker og smør luftigt i en skål. Det tager ca. 5-6 min. (Man kan med fordel benytte en røremaskine)
- Tilsæt dernæst æggene et af gangen og pisk godt indimellem
- Tilsæt melet og rør/pisk kun kortvarigt
- Lig bagepapir i en bradepande (20 x 20 cm) og hæld dejen i.
- Bag kagen ca. 25 min. i ovnen til der ikke hænger våd dej ved når du mærker efter med en strikkepind eller eller lign.
- Lad kagen køle helt af.
- Smelt chokoladen og fordel den over kagen.