Butterdejs snack ost og cocktailpølser

Som servering til et glas vin – som en velkomstsnack, til tapasbordet, til buffeten osv. er disse butterdejssnack med ost og cocktailpølser super lækre, sprøde og nemme at lave.

Butterdejssnack med ost og cocktailpølser

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 16 stk

Ingredienser
  

  • 1 plade butterdej fersk
  • 16 stk cocktailpølser
  • 200 g flødeost, naturel
  • 1 bundt purløg
  • salt og peber
  • 1 æg sammenpisket
  • sesam til pynt
  • birkes til pynt

Sådan gør du
 

  • Smør putterdejen med flødeost – helt ud til kanterne
  • Klip purløg og fordel hen over al dejen
  • Kværn salt og peber ud over
  • Skær pladen i 16 trekanter
  • Lig en cocktailpølse på hver i den brede ende af hver trekant og rul sammen til spidsen
  • Lig alle 16 på en bageplade med bagepapir og pensl dem med sammenpisket æg
  • Drys med sesamfrø og blå birkes
  • Bag dem v/180 grader (alm) i ca. 20-22 min. til de er flotte gyldne.
  • Kan serveres med det samme, hvor de også er allerbedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering