Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Æbletrifli
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
30
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredients
Æblemos
3
æbler
1,5
spsk
sukker
1/2
vaniljestang
1/5
dl
vand
Knas
25
g
mandler
25
g
hasselnødder
25
g
havregryn
1
tsk
vaniljesukker
25
g
sirup
10
g
smør
Øvrigt
2,5
dl
piskefløde
bær
til pynt. Jeg har brug ribs.
Instructions
Æblemos
Skræl æblerne og skærm dem i tern
Halver vaniljestangen og bland kornene med lidt af sukkeret
Kog æbler, vaniljekorn, sukker og den tomme vaniljestang, til æblerne er møre.
Hæld mosen i en skål og køl den ned.
Knas
Hak nødder og mandler groft
Smelt smørret på en varm pande.
Kom havregryn, nødder og mandler på panden og rør rundt.
Tilsæt sirup og vaniljesukker og rør rundt. Lad det stege under omrøring til det har fået en flot gylden farve. (ca. 10 min.).
Lad dit knas køle af på et stykke bagepapir.
Anret triflien
Pisk fløden let.
Fordel mos, knas og fløde skiftevis i dine glas. Slut af med fløden. Pynt evt. med ribs eller andre bær.
Notes
Inspiration fra Mummum.