Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Brydeboller med havregryn og hørfrø
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
12
timer
t
15
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
Antal
12
Ingredients
15
g
gær
3
dl
vand
1
dl
græsk yoghurt
Cremefraiche kan også bruges
2
tsk
flydende honning
2
tsk
salt
100
g
havregryn
40
g
hørfrø
300
g
manitobamel
Pynt
havregryn
hørfrø
Instructions
Dag 1
Opløs gæren i vandet.
Rør yoghurt, honning og havregryn og hørfrø i
Bland mel og salt og tilsæt det lidt af gangen mens du røre dejen sammen med en grydeske, til du opnår en tyk havregrøds konsistens
Dæk skålen til og sæt den i køleskabet 10-12 timer
Dag 2
Læg bagepapir i en bradepande (20x30 cm)
Form bollerne med en spiseske og en fugtig hånd, og sæt dem tæt sammen så de vokser sammen under bagningen.
Lad bollerne efterhæve tildækket i 30 min.
Tænd ovnen på 220 grader
Fugt bollerne en lille smule hvis de ikke allerede er det i forvejen, og drys med lidt havregryn og hørfrø
Bag bollerne i ovnen i 20-25 min. til de er gyldne.
Lad bollerne køle af på en rist