Go Back

Choko-rugbrødssnack

Equipment

  • Røremaskine

Ingredienser
  

  • 200 g rugmel
  • 18 g nem Sur Kan udelades
  • 60 g rugkerner
  • 60 g knækkede hvedekerner
  • 80 g solsikkekerner
  • 60 g hørfrø
  • 10 g maltmel Alternativt 12 g flydende malt
  • 3,5 dl vand
  • 20 g gær
  • 10 g salt
  • 150 g chokolade (60%) hakket
  • 200 g mandler smuttede og hakkede

Sådan gør du
 

  • Opløs gær i vandet og tilsæt kerner, frø, salt, nem sur og mel.
  • Lad røremaskinen køre ca. 10 min. ved lav hastighed til al melet og kernerne her absorberet det meste af vandet.
  • Tilsæt chokolade og rør rundt.
  • Form kugler af dejen vha. 2 våde spiseskeer, og vend kuglerne i de hakkede mandler.
  • Sæt kuglerne på 2 bageplader med bagepapir.
  • Lad dem hæve lunt i et par timer.
  • Bag en plade af gangen v/200° i ca 15. min.