Tilsæt æg, mælk og det smeltede smør med kakao, og pisk det e hele godt sammen med en el-pisker til dejen er ensartet.
Hæld dejen i en springform med bagepapir i bunden og smurt med smør langs kanterne.
Bag kagen i ca. 40 min. Kagen er færdig når du kan stikke en strikkepind i den og den kommer rent op igen.
Lad kagen køle af i formen før den tages ud.
Flødeskum med bær
Kog de frosne bær med sukker og citronsagt i ca. 10 min. til en del af væsken er fordampet og det nærmest har en kompotagtig konsistens, og lad det køle helt af.
Piske flødeskummet og bland de kogte bær i.
Pynt kagen med skummet, friske bær, chokolade og citronmelisse, eller hvad du nu har lyst til.
Noter
Jeg bagte chokoladekagen dagen før og pakkede den ind i en plastpose, ligesom jeg kogte bærrene og satte dem i køleskabet til næste dag. Så var det nemt, og hurtigt næste dag, at piske fløden og blande de kogte bær i, samt pynte kagen.