Tænd ovnen på 175 grader (varmluft)
Beklæd en springform med bagepapir i bunden og smør kanterne med smør (Jeg bruger sprayfedt - da det er super nemt)
Riv marcipanen groft
Flæk vaniljestangen og bland kornene med lidt sukker
Bland marcipan, sukker, vanilje og smør i en skål til en ensartet masse
Riv skallen af citronerne og tilsæt dette
Pres saften af 1 citron og tilsæt dette
Tilsæt æggene et af gangen mens du pisker.
Bland mel, kartoffelmel og bagepulver og vend det i dejen uden at røre alt for meget
Hæld dejen i formen og bag kagen midt i ovnen i 40-45 min. Pas på kagen ikke bliver for mørk - lig evt. et stykke sølvpapir over kage de sidste 15 min.
Lad kagen køle af på risten
Pres saften af den anden citron
Rør en glasur af flormelis og saften fra 1 citron.
Når kagen er kølet af smøres glasuren på kagen.