Opløs gæren i vandet i røremaskinens skål
Bland alle øvrige ingredienser og hæld det i vandet
Lad røremaskinen ælte dejen i ca. 8-9 min. på mellem hastighed og sluttelig 2 min. på høj hastighed til dejen slipper skålens kanter og bund og er fint glat og elastisk
Fugt hænderne og hiv op i dejen så den strækkes lang, og fold den ned - drej skålen lidt og gør det igen og sluttelig en 3. gang.
Sæt husholdningsfilm over skålen og dæk med et viskestykke. Lad dejen hvile nu i 15. min.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og del dejen med din dejskærer i 14 dele.
Fordel bollerne på 2 bageplader med bagepapir.
Drys lidt durummel på hver bolle.
Dæk begge plader med husholdningsfilm og et viskestykke og lad bollerne hæve i 40 min.
Varm ovnen op til 250 grader og bag en plade af gangen i ca. 12 min. til de er flotte gyldne.
Lad bollerne køle af på en rist.