Tilsæt sukker, kardemomme, æg og salt og rør godt rundt
Tilsæt 2/3 del af melet og rør godt til dejen er ensartet
Hæld den sidste 1/3 del af melet ud på bordet og vend dejen ud heri og ælt den færdig på bordet. Den skal være lidt klistret - så pas på ikke at tilsætte for meget mel
Lig dejen i en ren skål med et låg og lad den hæve på køkkenbordet i 15-20 min.
Sæt den i køleskabet i 12-15 timer
Dag 2
Tag dejen ud af køleskabet og del den i 8 dele
Del hver del i yderligere 3 dele, som trilles til lange tynde pølser som flettes og samles til en ring. Sørg for at der er et pænt hul - så der er bliver plads til påskeægget idet dejen hæver såvel nu på pladen, som under bagningen i ovnen.
Lad fuglerederne hæve på pladen med et rent viskestykke over, et lunt sted i 1 time
Pensl med sammenpisket æg og drys med perlesukker
Bag dem 13-15 min. i ovnen ved 175° varmluft til de er flotte gyldne. Hold øje - ikke alle ovne varmer ens.