Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Grovboller - luftige og hurtige at lave
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
1
time
t
50
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Antal
10
stk
Ingredients
6
g
tørgær
2,5
dl
lun mælk
0,5
dl
hørfrø
1
dl
havregryn
1
dl
rugmel
3/4
tsk
salt
11
g
optimax bageenzym
1
spsk
solsikkeolie
1
spsk
flydende honning
300
g
hvedemel
Pensling og pynt
1
æg
1
spsk
mælk
solsikkekerner
til pynt
Instructions
Rør alle ingredienser sammen på røremaskinen til dejen er glat og smidig - ca. 5-8 min.
Lad dejen hæve i skålen i 45 min. Tildækket med husholdningsfilm.
Form bollerne (10 stk) og sæt dem på en bageplade med bagepapir
Lad bollerne hæve 45 min.
Pensl med sammenpisket æg og mælk og drys evt. solsikkekerner
Bag bollerne ved 200 grader i ca. 20 min.