Opløs gæren i vandet og tilsæt alle de øvrige ingredienser. Det hele røres sammen med en grydeske til en lidt grødlignende struktur (til den lidt tynde side)
Sæt låg på skålen og sæt skålen i køleskabet natten over (10-12 timer)
Dag 2
Tag skålen ud af køleskabet og lad den stå på køkkenbordet i 2 timer
Når skålen har stået på bordet i 1,5 time: Sæt en støbejernsgryde med låg ind i ovnen på risten, og tænd ovnen på 250 grader
Når dejen har stået på bordet i 2 timer: Hæld dejen ud på et meldrysset bord og vha. din dejskærer, folder du dejen 3-4 gange ind over sig selv.
Tag gryden ud af ovnen og løft dejpakken over i gryden.
Sæt gryden i ovnen og bag brødet 30 min. ved de 250 grader med låg på.
Tag låget af gryden, skru ned til til 230 grader og bag brødet yderligere 15 min.
Tag brødet ud af gryden og lad det køle af på en rist.