Læg husblads i blød i koldt vand
Bland hindbær og saften fra citronen, i en gryde og lade det koge op. Mos bærrene med en ske. Tag gryden af varmen.
Pisk flødeost, sukker og vaniljesukker sammen i en skål.
Pisk fløden til skum i en anden skål.
Knug vandet af husbladsen og rør det i den varme hindbærpuré.
Hæld puréen igennem en si så alle kernerne sies fra.
Tilsæt 1 spsk af flødeosteblandingen af gangen i den varme hindbærpuré og rør godt mellem hver. Brug i alt 4-5 spsk indtil blandingen kun er lillefingervarm.
Vend resten af puréen over i osteblandingen og rør rundt.
Tilsæt flødeskummet og vend forsigtigt rundt.
Læg et stykke kageplast langs kanten på indersiden af springformen og hæld cremen i formen.
Sæt kagen på køl og lad sætte sig i ca. 3 timer.