Go Back

Italiensk durumbrød

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 28 minutter

Ingredienser
  

  • 15 g gær
  • 0,5 l vand
  • 200 g durummel
  • 1,5 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 400 g hvedemel

Sådan gør du
 

  • 1. Rør gæren ud i vandet og rør durummel, salt og sukker i
  • 2. Tilsæt hvedemelet og rør til dejen er ensartet som tyk grød
  • 3. Sæt låg på skålen og sæt den i køleskabet natten over (8-12 timer)
  • 4. Hæld dejen ud på på bageplade med bagepapir og form den til et brød.
  • 5. Drys med lidt durummel
  • 6. Bag brødet 8 min. ved 250 grader
  • 7. Skru ned til 180 grader og bag yderligere 20-25 min.