Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Klassisk knækbrød
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
Ingredienser
300
g
Hvedemel
1
dl
Olivenolie
1
tsk
Bagepulver
1
tsk
Salt
3
dl
Vand
300
g
Frø og kerner
Jeg har brugt hørfrø, græskarkerner, sesamfrø og solsikkekerner.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 170° varmluft
Bland det hele sammen i en skål med en dejskraber
Del portionen i 2 eller 3 dele (alt efter hvor store dine bageplader er)
Rul hver portion ud mellem 2 stykker bagepapir, med en kagerulle - rul dem så tyndt du nu kan.
Tag det øverste stykke bagepapir og og skær i baner på langs og tværs med en pizzaskærer, i de str. stykker du syntes.
Bag alle plader i ovnen samtidig i ca. 20-25 min. Hold øje, ikke alle ovne varmer ens.
Lad dem køle af på en rist.
Opbevares i lufttæt beholder når de er kølet helt af.