Go Back

Knækbrød

Forb. tid 1 time 15 minutter
Tilb. tid 18 minutter
Antal 24

Ingredienser
  

  • 2 dl vand
  • 1 dl olivenolie
  • 220 g ølandshvede
  • 80 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk flagesalt + lidt til pynt
  • 30 g havregryn
  • 50 g solsikkekerner
  • 30 g sesamfrø
  • 30 g hørfrø
  • 50 g græskarkerner

Sådan gør du
 

  • Vand og olie blandes i en skål
  • Alle de øvrige ingredienser blandes sammen og hældes i skålen med vand og olie
  • Saml dejen - sæt låg på skålen og sæt den i køleskabet 1 time
  • Del dejen i to og rul de to klumper ud mellem 2 stykker bagepapir og læg dem på to bageplader
  • Skær dejen ud - jeg bruger en pizzaskærer, i 2 x 12 stykker
  • Drys lidt flagesalt på som pynt
  • Bages v/180 grader varmluft i 18 min til de gyldne i kanten
  • Køles af på en rist og opbevares efterfølgende i lufttæt beholder