Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Knækbrød
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
1
time
t
15
minutter
min
Tilb. tid
18
minutter
min
Antal
24
Ingredienser
2
dl
vand
1
dl
olivenolie
220
g
ølandshvede
80
g
hvedemel
1
tsk
bagepulver
1
tsk
flagesalt + lidt til pynt
30
g
havregryn
50
g
solsikkekerner
30
g
sesamfrø
30
g
hørfrø
50
g
græskarkerner
Sådan gør du
Vand og olie blandes i en skål
Alle de øvrige ingredienser blandes sammen og hældes i skålen med vand og olie
Saml dejen - sæt låg på skålen og sæt den i køleskabet 1 time
Del dejen i to og rul de to klumper ud mellem 2 stykker bagepapir og læg dem på to bageplader
Skær dejen ud - jeg bruger en pizzaskærer, i 2 x 12 stykker
Drys lidt flagesalt på som pynt
Bages v/180 grader varmluft i 18 min til de gyldne i kanten
Køles af på en rist og opbevares efterfølgende i lufttæt beholder