Opløs gæren i det kolde vand i en skål eller beholder med låg
Tilsæt sukker og rør til det er opløst
Tilsæt alle øvrige ingredienser og rør det hele sammen til en ensartet grøde, blot med en spiseske.
Sæt låg på skålen/beholderen - alternativt, husholdningsfilm og en tallerken over- og lad skålen/beholderen stå på bordet 1 time.
Sæt skålen/beholderen i køleskabet i 12-14 timer.
Dag 2
Sæt dit bagestål hvis du har sådan et, i ovnen (alternativt blot en alm. bageplade) ind midt i ovnen og sæt en bradepande i bunden. Varm ovnen op til 230 grader varmluft.
Imens hælder du dejen ud på et meldrysset bord, og vha. din dejskærer, deler dejen i 9-10 stykker. Løft forsigtigt stykkerne over på et stykke bagepapir.
Drys stykkerne med havregryn og sesamfrø
Vha en bage/pizza spade, eller bagsiden af en bageplade, løfter du bagepapiret med bollerne ind på dit varme bagestål eller bageplade i ovnen.Hæld 1 dl vand i bradepanden og skynd dig at lukke ovnen.
bag bollerne i ca. 14-15 minutter. Efter de første 10 min. åbnes ovnen kortvarigt så dampen kan slippe ud. På den måde opnåes en sprød overflade.