Hæld vandet i røremaskinens skål og opløs gæren heri
Tilsæt honning og rør det ud
Tilsæt melet og rør rundt
Tilsæt tilsidst saltet og rør rundt
Sæt K-spaden på røremaskinen (det flade piskeris) og ælt dejen ved højeste hastighed i ca. 5 min.Dejen skal være helt glat og meget smidig/elastisk
Skift K-spaden ud med dejkrogen og fortsæt med at ælte yderligere ca. 10 min. på højeste hastighed til dejen slipper skålens sider og samler sig på dejkrogen.
Dæk skålen med husholdningsfilm og sæt skålen i køleskabet natten over
Dag 2
Tag skålen ud af køleskabet og sæt en tom plade i oven. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.
Når ovnen er varm efter ca. en halv time, så hælder du dejen ud på et meldrysset bord, drys lidt mel over dejen og skær den ud i 12 stykker (med en dejskærer). Sæt 6 boller på hvert stykke bagepapir. Brug bagsiden af en bageplade til at fragte bollerne på bagepapiret ind i ovnen på den varme plade derinde.
Bag bollerne ca. 10-15 min. og lad dem efterfølgende køle af på en rist.