Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Muffins med marcipan og chokolade
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
25
minutter
min
Antal
12
Ingredienser
250
g
smør
250
g
sukker
100
g
marcipan
4
æg
200
g
hvedemel
2
tsk
bagepulver
½
dl
mælk
150
g
chokolade
Jeg har brugt små chokoladeknapper fra Odense Marcipan
Sådan gør du
Pisk smør og sukker blødt.
Riv marcipanen og tilsæt det
Pisk æggene i et af gangen og pisk.
Vend mel og bagepulver i dejen med en dejskraber
Tilsæt mælk og chokolade og rør det hele godt sammen.
Fyld dejen i muffinformene (fyld dem max 2/3 op)
Bag dem ca. 25-27 min. ved 175° (alm.)
Lad dem køle af på en bagerist