Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Smaller
Normal
Larger
Paninibrød
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
2
timer
t
25
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Samlet tid
2
timer
t
45
minutter
min
Antal
8
Stk
Equipment
Røremaskine
Kagerulle
Ingredienser
3
dl
Mælk
5
g
Tørgær
eller 20 g frisk gær
2
tsk
Sukker
60
g
Smør
1
tsk
Salt
600
g
Hvedemel
Sådan gør du
Lun mælken
Tilsæt gær og sukker og lad det stå i ca. 10 min. til gæren er aktiveret
Smelt smørret og lad det køle af
Hæld alt sammen i røremaskinen og tilsæt melet.
Ælt dejen 10 min. ved medium hastighed og 5 min. ved høj hastighed, til dejen er enartet og glat.
Vej dejen og divider med 8. Vej 8 klumper af og tril til boller.
Rul alle boller flade, til ovale brød med en kagerulle (1/2 cm tykke) og fordel dem på 2 bageplader med bagepapir.
Lad brødene hæve ca. 2 timer, tildækket, til de er blevet dobbelt så tykke.
Bag hver plade v/175 grader i ca. 20 min. til paninibrødene er flotte gyldne. Lad dem køle af på en rist.