Smelt smørret i en gryde
Tilsæt mælken og tag gryden af så snart det hele er lunken
Hæld det over i røremaskinens skål og opløs gæren heri
Tilsæt sukker og rør til det er opløst
Tilsæt 1 æg og rør rundt (det andet skal bruges til pensling)
Tilsæt kardemomme og salt og rør rundt.
Tilsæt melet lidt af gangen mens røremaskinen kører på laveste trin
Rør dejen i ca. 7-10 min til dejen slipper skålens kanter og er flot blank
Tilsæt rosinerne og rør kun til de netop er blandet i dejen.
Sæt husholdningsfilm over skålen og dæk med et viskestykke og lad nu dejen hæve 1 time ved stuetemperatur
Del nu dejen i 12 klumper. Tril dem til boller og lig dem i en bradepande med bagepapir. Der skal være plads til at de hæver.
Dæk bradepanden til som du gjorde med skålen og lad bollerne efterhæve 30 min.
Pensl bollerne med et sammenpisket æg og bag bollerne i ca. 10 min. V/220 grader (varmluft)