Kom poppet durumkerner, græskarkerner, nem-Sur, salt, flydende malt, kærnemælk og øl i røreskålen og lad det trække i 10 min.
Rør med K-spaden i 5 min.
Bland de øvrige ingredienser og kom de i røreskålen.
Ælt ved middel hastighed i ca. 12-14 min.
Kom dejen i en smurt brødform (2,8 L form) - min er en 3. liters, og tryk dejen godt ned.
Drys græskarkerner på og pres dem let ned i dejen med en spiseske
Lad brødet hæve med damp i 45 min. således:Sæt brødet ved siden af en skål kogende vand og sæt en plastikkasse henover det hele. Bages i ovnen ved 180° (varmluft) indtil brødet har nået en kernetemperatur på 96°. Hos mig tager det ca. 50 min.
Tag brødet ud af formen og pak det ind i et viskestykke og lad det køle af der.
Når brødet er kølet helt af, opbevares det efterfølgende i bedst i en plastpose.