Kom alle de tørre ingredienser i røreskålen
Bland det hele godt sammen
Tilsæt det bløde smør i små klumper
Tilsæt vandet
Rør kort så det bliver blandet godt sammen
Rør v/høj hastighed i 8-10 min.
Fold dejen et par gange i skålen og lad den hæve en times tid
Kom derefter dejen ud på et meldrysset bord og del den i passende stykker
Form stykkerne til rundstykker - husk at virke dem godt op
Stil rundstykkerne på en hul-bageplade eller på alm. bageplade
Dækkes med et fugtigt klæde og efterhæver 30 min.
Smør rundstykkerne med æggestrygelse og drys med birkes og sesam
Varm ovnen op til 220 grader med en skål eller bradepande i bunden.
Sæt rundstykkerne i ovnen og hæld 1-2 dl. kogt vand i skålen og luk lågen.
Bag rundstykkerne i ca. 15 min. Luk dampen ud efter 10 min.
Lad rundstykkerne køle af på en rist.