Opløs gæren i vandet i røremaskinens skål
Tilsæt yoghurt, salt, sennep og 2 spsk olie samt ost og rør rundt
Tilsæt salat, timian, durummel og bageenzym og rør rundt
Tilsæt pizzamel lidt efter lidt mens røremaskinen kører
Lad røremaskinen kører 6-8 min. ved lav hastighed og 4-5 min. ved høj hastighed til dejen er glat og smidig og slipper skålens kanter
Hæld dejen over i en meldrysset skål og hæld 1 spsk olie ud over dejen. Sæt låg på skålen og lad dejen hæve 1 time.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt den en lille smule til olien er fordelt i dejen.
Del dejen i 10 stykker ( Jeg vejer altid min dej af) og form dem til små brød
Sæt brødene på 2 bageplader med bagepapir. Dæk dem til med et fugtigt klæde og lad dem efterhæve i 20-30 min.
Varm ovnen op til 200° (varmluft) med en bradepande i bunden.
Når brødene har efterhævet, ridses de med en skarp kniv, sprøjtes eller pensles med vand og drysses med lidt durummel.
Sæt de to plader i ovnen.
Hæld 1 dl. vand i bradepanden og luk ovnen med det samme. Sæt et viskestykke hen over udluftningshullerne i ovnen.
Efter 5 min. tages bradepanden ud igen og viskestykket fjernes fra udluftningshullerne.
Bag brødende yderligere 15 min. Efter 10 min. åbnes ovnlågen kortvarigt igen så dampen lukkes ud. Når brødene er færdige, gyldne og sprøde tages de ud og køler af på en rist.