Opløs gæren i vandet
Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og lad røremaskine røre dejen i ca. 5 min. ved mellem hastighed.
Sæt husholdningsfilm over skålen og lad dejen hæve i 45 min.
Bland olie, rosmarin og hvidløg sammen.
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og del dejen i 6 dele. Form dejstykkerne til boller og tryk dem dernæst flade (ala små pizzaer).Lig dem på en bageplade med bagepapir og dæk dem med husholdningsfilm og et viskestykke, og lad dem efterhæve i 45 min. Tænd ovnen på 250 grader varmluft med dit bagestål i ovnen (alternativt en alm. bageplade i ovnen under opvarmningen)
Når brødene er hævet færdige, trykkes de igen flade og olieblandingen fordeles med ca. 2 tsk. på hvert brød, og drys med salt og peber.
Fordel nu kartoffelskiverne på brødene
Smuldr fetaosten og fordel det på brødene.
Drys flagesalt på brødene
Flyt nu vha. en bageplade/pizzaspade bagepapiret med de 6 focacciabrød ind i ovnen på det varme bagestål eller varme bageplade. Sku med det samme ned på 200 grader.
Bag brødene i ca. 13-16 min. til de er flotte gyldne i kanten.