Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Svampet chokoladekage
Udskriv
Pin Recipe
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
35
minutter
min
Ingredienser
1,25
dl
rapsolie
2
æg
175
g
cremefraiche
1
dl
mælk
225
g
hvedemel
350
g
sukker
60
g
kakao
2
tsk
vaniljesukker
2
tsk
natron
1
tsk
bagepulver
1
tsk
salt
1,25
dl
varmt vand
Glasur
200
g
flormelis
15
g
kakao
½
dl
varmt vand
Sådan gør du
Pisk æg, olie, cremefraiche og mælk sammen i en skål.
Bland alle tørre ingredienser og pisk det i dejen. Det skal kun piskes kort - så dejen samles.
Tilsæt varmt vand og pisk det ind i dejen.
Dejen skal være meget flydende
Hæld dejen i en bradepande med bagepapir og bag kagen v/180 grader (alm. ovn) i 35-38 min. Mærk efter med en tandstik om den er færdig.
Lad kagen køle af i bradepanden.
Glasur
Bland flormelis og kakaopulver og tilsæt vandet lidt af gangen mens du rører til du har en flot tyk glasur.
Fordel glasuren på kagen når den er afkølet.
Noter
Min bradepande måler 22x28 cm.