Opløs gæren i vandet i røremaskinens skål, og tilsæt de to slags mel og rør til dejen er ensartet.
Lad dejen hvilke 1/2 time i skålen, tildækket
Tilsæt salt og lad røremaskinen røre dejen til den er blank og smidig (ved mellem hastighed).
Tilsæt til valnødderne og rør kort rundt til de er fordelt.
Hæld dejen i en skål/beholder med låg og lad dejen hæve 2-3 timer på køkkenbordet.
Stil skålen/beholderen i køleskabet og lad den koldhæve i ca. 12-15 timer
Dag 2
Hæld dejen ud på et meldrysset bord og brug en dejspatel med lidt kold vand på, til forsigtigt at folde dejen 3-4 gange ind over sig selv, så den dermed spændes op
Skær dernæst vha. spartlen, dejen ud til 9 boller som lægges på et stykke bagepapir.
Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag bollerne i ovnen ved 220 grader varmluft, gerne på et bagestål hvis du har det, ellers blot på en alm. bageplade.