Go Back

Vaniljemuffins med nutella

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 12 stk

Equipment

  • El-pisker

Ingredienser
  

  • 100 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • 8 g vaniljesukker
  • 2 æg
  • 200 g hvedemel
  • 6 g bagepulver
  • 1 dl mælk
  • 12 tsk nutella

Sådan gør du
 

  • Pisk smør, sukker og vaniljesukker luftigt
  • Tilsæt æggene et af gangen og pisk godt
  • Bland mel og bagepulver og sigt det i dejen
  • Vend det forsigtigt rundt med en dejskraber skiftevis med at mælken tilsættes. Pas på ikke at slå luften ud af dejen.
  • Fordel dejen i 12 muffinforme. Jeg sætter papirsforme i min muffin-metalform.
  • Fordel 1 tsk nutella ovenpå hver muffin og lav cirker i nutellaen med en kødnål eller lign.
  • Bag dem i ovnen i ca. 16-17 min. ved 185 grader varmluft til du kan stikke en kødnål i uden at der hænger dej ved.